Inför FHC-MIF

Redhawks avslutar den långa raden av bortamatcher genom att gå upp mot Frölunda i Göteborg under lördageseftermiddagen. Redhawks gör det med tre sköna poäng i bagaget. ? Det blir en härlig utmaning, att möta Frölunda i morgon, säger Peter Andersson inför matchen i Scandinavium.

Källa : malmoredhawks.com

Läs artikeln på http://www.malmoredhawks.com/artikel/nexjak5r7-33nad/infor-fhc-mif

Fler nyheter om Frölunda2021-01-16

Inför match 210116: Färjestad?Frölunda

? Dags för ännu ett rivalmöte, hemma i Karlstad vill Färjestad ha revansch för förra lördagens 0?3-förlust i Göteborg. ? Frölunda drar till Värmland nyss påmint om en klassiker, ni vet det där med att det är väldigt svårt att vinna hockeymatcher i utvisningsbåset. Läxan lärd? ? Inget lags PP fungerar just nu. Men kanske ändring i kväll? ? Här får ni fakta inför, här följer och kommenterar ni matchen. Välkomna!

Källa : rakapuckar.com - 2021-01-16 12:15:01
Läs mer

Nytt kontrakt för Torgersson

Näste man till rakning! En efter en får de unga Frölundaspelarna nytt kontrakt. Efter Linus Nässén och Theodor Niederbach är det nu Daniel Torgerssons tur. Junioren Torgersson har fått den här säsongen förstörd på grund av skada. Innan dess hade han har en nyckelroll i J20, spelat lite med a-laget och var högaktuell för JVM. […] Inlägget Nytt ko

Källa : sittingbulletin.se - 2021-01-16 11:45:01
Läs mer

En seger med mersmak

Hanhals Kings fortsätter sitt segertåg i årets vårserie Hockeyettan Södra. Thomas har verkligen visat att hans spelide och sätt att leda laget är framgångsrikt. Tillskotten från Frölunda J20 gör skillnad, i matchen hade Hanhals Kings 5 spelare. Detta ger Hanhals Kings en bredd som man normalt inte har och man orkar spela hockey i tre […] Inlägget En seger med mersmak dök först upp på

Källa : hockeyettan.se - 2021-01-16 10:15:00
Läs mer

Revanschsugna lag ställs mot varandra i Löfbergs Arena

Färjestad har fortfarande inte tagit någon seger under ordinarie matchtid under 2021 och senast blev det förlust mot HV71. Även gästande Frölunda jagar revansch efter att ha förlorat mot Skellefteå i torsdags. Frölunda och Färjestad möttes så sent som förra lördagen och då vann göteborgarna med 3-0, efter att målvakten Johan Mattsson räddat samtliga 29 skott.

Källa : shl.se - 2021-01-16 10:05:01
Läs mer

Brynäs vill förlänga poängsviten på hemmaplan

Brynäs har hittat formen i Monitor ERP Arena. De har tagit poäng i samtliga fyra hemmamatcher efter jul och har på dessa tagit tio av tolv möjliga poäng. Nu gästas Gävlelaget av Skellefteå, som kommer till matchen med en bra vecka bakom sig. Västerbottningarna besegrade Växjö förra lördagen och i torsdags blev det en klar seger mot Frölunda.

Källa : shl.se - 2021-01-16 10:05:01
Läs mer