Nyheter om Segeltorp

2024-04-16
Lukas Dahlbeck till Huddinge -
Förra säsongens lagkapten, Lukas Dahlbeck fortsätter sin hockeyresa i Huddinge i Hockeyettan. Lukas kom till Torpet på lån några matcher från Djurgården J20 säsongen 22-23 och skrev på f&oum..
segeltorpsif.se

2024-04-13
Värvar bästa backen från degraderade grannen -
  Den unge backen var kapten och spelade ett stort spel i den orutinerade truppen som i slutändan ändå åkte ur Hockeyettan. Nu är han klar för spel med grannföreningen. Backen Lukas Dahlbeck lämnar Segeltorp för Huddinge inför kommande säsong. ”Han hämtas från degraderade seriekonkurrenten Segeltorp där han den gångna säsongen var lagets Kapten och […]
mjornberg.se

2024-04-12
Lukas Dahlbeck (D) from Segeltorps IF to Huddinge IK -
Status: Confirmed Transaction Date: 04/12/2024 Player: Lukas Dahlbeck (D) From: Segeltorps IF To: Huddinge IK Source: You need a free account to view Transfer URL Sign In/Up
eliteprospects.com

Lukas Dahlbeck Huddinges första nyförvärv 24/25 -
Backen Lukas Dahlbeck är Huddinges första nyförvärv för säsongen 24/25 Han hämtas från degraderade seriekonkurrenten Segeltorp där han den gångna säsongen var lagets Kapten och beskriver sig själv som en tvåvägsback som gillar att spela med fart. Välkommen till Huddinge Hockey! Inlägget Lukas Dahlbeck Huddinges första nyförvärv 24/25 dök först upp på

TACK för säsongen 23-24! -
Säsongen 23-24 är avslutad för A-laget som tyvärr får spela i Hockeytvåan nästa säsong. Torpets unga lag, det yngsta som startat i Hockeyettan någonsin, gjorde en mycket bra säsong och utvecklad..

2024-03-30
Gameday lördag 30 mars – premiäromgången i kvalserien * Tre heta matcher lördag * Spelarna bjuder fansen på bussresan -

2024-03-28
Förlust mot Mjölby HC innebär kval -
En jämn match där Mjölby sätter sig i förarsätet med ledning 1-3 efter första. Torpet reducerar i andra och kvitterar i början på tredje. Mjölby återtar ledningen strax efter Torpets kvitte..

Oerhört starkt att vinna borta mot Forshaga -
Kvällens svåra bortamatchmot Forshaga blev en riktig rysare där domarinsatsen höll på att avgöra. Trots tre tveksamma tvåminutersutvisningar i tredje perioden och underläge 2-1 lyckas Torpet vända ma..

Övertygande seger mot Huddinge -
Eftermiddagens match var mycket viktig för Torpet i jakten på att klara nytt kontrakt. Första perioden startade i ett rasande tempo med fem mål på mindre än 9 minuter, 3-2. Hemmalaget ökade på ledningen ..

Adam Rachidi framröstad som 3:e bästa tränare i Hockeyettan -
I Hockettans stora spelarenkät röstades Adma Rachidi fram som tredje bästa tränare! Grattis Adam!

Troja blev för svåra -
David mot Goliat i södra vårserien kunde väl bara sluta på ett sätt, eller? Torpets unga lag hade bestämt sig att försöka ta poäng av meriterade Troja och match blev det! Efter första perioden l..

Stark lagmoral och bra coachning gav en poäng borta mot Eskilstuna Linden -
En jämn första period. I andra tar Linden ledningen men Torpet kvitterar och tar ledningen 1-2 inom loppet av en minut. Linden kvitterar till 2-2 men Torpet tar ledningen igen, 2-3. I slutet av andra dömer linjedomarna en femminute..

Torpet spelar i östra kvalserien till Hockeyettan. -
Svenska Ishockeyförbundets Tävlingsutskott har beslutat att Segeltorp ska spela i den östra kvalserien till Hockeyettan. Länk till beslutet Motståndet är nu klart: - IFK Tumba - Sollentuna HC - Värmdö HC ..

Nu är spelprogrammet för kvalet till Hockeyettan beslutat -

En poäng mot Forshaga -
I eftermiddagens match mot Forshaga i Hockeyettan fick Torpet med sig en poäng efter att förlorat på straffar. Resultat: 3-4 (1-1,2-1,0-1,0-0,0-1) Målskyttar i Segeltorp: 1-0 Tristan Magnusson (Blom, Humble) 2-2 William West..

Viktig seger borta mot Mjölby -
Ikväll var det dags för viktig bortamatch mot Mjölby. Hemmalaget börjar bäst och tar ledningen 1-0 i spel 5 mot 3 efter drygt 11 min i första perioden.Torpet vaknar till och debutanten William Hedman (ny från S..

Seger mot Värmdö HC i kvalet -
Eftermiddagens match mot Värmdö i första omgången i kvalet till Hockeyettan blev spännande. Torpet dominerar matchen men Värmdö är hela tiden farliga i anfallzonen. Avgörandet kommer inte förr&aum..

Info om förändringar i A-lagstruppen -
Timmar före deadline hälsade vi två nya forwards, William Hedman och William Kjellin, välkomna till Torpet! Intervju och presentation kommer inom kort! En av våra målvakter, Adam Matthiesen, är "namngiven m&..

Förlust i måstematchen -
Femte omgången i kvalet till Hockeyettan mot Sollentuna HC slutade med förlust. Resultat: 1-4 (0-1,1-1,0-2). Skott:42-42 (14-16,18-16,10-10) Torpets mål till 1-2 gjordes av Victor Erixon (Dahlin, Westlund) Matchen presenterades ..

Stark lagmoral gav två pinnar -
En på förhand svår bortamatch blev en riktig pärs. Första perioden kändes relativt lugn med ett övertag för Torpet och en uddamålsledning i paus. I andra kommer hemmalaget ut med en helt annan beslut..

Vårettans spelschema klart -
Nu är spelprogrammet klart! Segeltorps första hemmamatch blir mot Tyringe lördag 30 december 16:00. Vi börjar borta mot Alvesta den 28/12 19:00. Hela vårt spelschemat finns under läs mer Spelprogram, tabell och r..

Derbyt slutade i moll -
Över 60 minuter är Torpet det bättre laget men kvällen slutar ändå med en uddamålsförlust. Revansch på söndag! Resultat: 3-4 (0-2,1-1,2-1) Mål: 1-3 Linus Unger (Sharro, Georgsson) 2-3 Wil..

Kvalet färdigspelat, Sollentuna till Hockeyettan -
Sista matchen i kvalet blev en ganska avslagen historia där hemmalaget Värmdö ville mest och vann med 4-3. I den andra matchen i gruppen, besegrade Sollentuna HC favoriten IFK Tumba med 3-1 och tar därmed direktplatsen till Ho..

Tung förlust i ishuset -
Dags för fjärde omgången i kvalet till Hockeyettan. Bortamatch mot IFK Tumba. Ishuset Matchstart: 16:00 Matchreferat: Första perioden Avvaktande spel i första perioden men domaren lyckas hitta tre utvisningar för T..

Stark upphämtning gav en poäng mot Mörrum -
Hemmamatchen mot Mörrum i Hockeyettan slutade 3-4 efter straffar. Trots ett stort övertag i skott på mål låg Torpet under med 0-2 efter två perioder, efter att Mörrums sylvassa PP resulterat två g&arin..

Bortamatchen mot Borås HC blev för svår -
En bra första period där Torpet tar ledningen i PP efter ett fint mål av Emil Kivistö assisterad av William Hedman och Victor Erixon. Tyvärr lyckas hemmalaget kvittera i PP i slutet av första.1-1 efter första pe..

Tuff bortamatch mot Tyringe -
Mållöst efter första perioden. Tyringe tar ledningen i början av andra perioden 1-0 i PP. I slutet på andra perioden tacklar Tyringes nr 21 en Segeltorpsspelare över halsen, Torpetspelaren ligger skadad på is..