Senaste nytt om Djurgårdens IF

Brynäs vände – efter Bertilssons självmål

Brynäs hamnade i underläge mot Djurgården i den andra finalen och det var backklippan Simon Bertilsson som råkade göra självmål. Men Brynäs vände och vann i den tredje perioden efter två snabba mål. – Skönt att vi vann när man

Källa : hockeynews.se - 2024-04-20 07:50:02

"Ludvig Rensfeldt ger sin bild av den andra finalmatchen, som DIF förlorade knappt med siffrorna 1-2. Hör den assisterande kaptenen sätta ord på känslorna och analysera den spelmässiga prestationen."

Källa : difhockey.se - 2024-04-20 07:15:03

"Se höjdpunkterna från den andra finalmatchen."

Källa : brynas.se - 2024-04-20 07:10:03

"Det blev en ny seger mot Djurgården. Denna gång med 2–1 efter att Karlis Cukste gjort sitt första mål i Brynäströjan inför en fullsatt och kokande Monitor ERP Arena."

Källa : brynas.se - 2024-04-19 23:35:02

Djurgården hade ledningen, men efter ett sanslöst uselt powerplay och ett obegripligt 1–2-mål föll stockholmarna för andra matchen i rad mot Brynäs. Här är fem punkter från den blytunga förlusten som innebär 0–2 i matcher.

Källa : svenskafans.com - 2024-04-19 23:30:03

Andrén: "Hockeygudarna är inte med oss"

Djurgården tappade ledningen i tredje perioden – ett självmål avgjorde. Nu vänder ett presat DIF hem till Hovet. – Hockeygudarna är inte med oss, säger Andrén.

Djurgårdens målvakt Viktor Andrén: ”Just nu är hockeygudarna inte med oss”

Utbytt i första matchen. En oturlig studs som gjorde att han släppte in det avgörande målet i den andra. Djurgårdens målvakt Viktor Andrén har haft en tuff start på hockeyallsvenska finalen. – Just nu är inte hockeygudarna med oss, säger han.

Källa : svt.se - 2024-04-19 22:50:02

Brynäs besegrade Djurgården med 2-1 inför 7909 åskådare – Gävlelaget ökar därmed på sin ledning i finalserien till 2-0.

Källa : svenskafans.com - 2024-04-19 22:45:02

Måns Karlssons fem heta punkter från den andra hockeyallsvenska finalen.

Källa : hockeysverige.se - 2024-04-19 22:40:03

""

Källa : difhockey.se - 2024-04-19 22:35:03

Brynäs vinner igen – är nu två segrar ifrån SHL-avancemang.

På mindre än två minuter i början av tredje perioden vände Brynäs mot Djurgården. Gävlelaget vann med 2-1 och tog ledningen med 2-0 i den hockeyallsvenska finalen.

Källa : svt.se - 2024-04-19 21:35:03

Axel Andersson är tillbaka i spel för Djurgården. Och Michael "Honken" Holmqvist gör om i laguppställningen.

Källa : hockeynews.se - 2024-04-19 19:50:03

"Här är Djurgårdslaget till den andra finalmatchen i Gävle med nedsläpp 19:00. Axel Andersson är åter i spel och Kalle Loponen utgår, i övrigt är truppen samma. Tränarteamet gör vissa ändringar i kedjeformationerna."

Källa : difhockey.se - 2024-04-19 17:50:03

""

Källa : difhockey.se - 2024-04-19 10:05:03

"Brynäs imponerade i onsdags och tog en klar 6-2-seger i den första finalmatchen mot Djurgården. I kväll är det dags för match 2 och precis som senast spelas den i Monitor ERP Arena. En arena där Djurgården inte har vunnit någon match den här säsongen."

Källa : hockeyallsvenskan.se - 2024-04-19 07:35:03

"Ikväll spelas final 2:7, återigen hemma i Monitor ERP Arena. Nedsläpp ikväll är 19:00."

Källa : brynas.se - 2024-04-19 07:10:02

Tre gånger pengen på Brodin är i överkant!

Match två i den finalen från HockeyAllsvenskan tar plats i Gävle. Brynäs rivstartade i match ett och är såklart favoriter även inför match två, inget konstigt med tanke på hur det såg ut i första mötet. Jag kan dock tycka att vi får ett lite väl generöst od

Källa : bettingstugan.se - 2024-04-19 05:00:03

Patrik Andersson: "Finns en tjurighet och bitterhet i gruppen"

"Ställningen i finalserien är 0-1 och DIF har laddat om med ispass, genomgångar och en hel matchfri dag i Gävle. Patrik Andersson ger här sina egna ord om besvikelsen senast och det revanschsug som bor inom laget."

Källa : difhockey.se - 2024-04-19 00:00:02

Klasen: "Jag tror Rögle vinner hela skiten"

Djurgården har bosatt sig i Gävle i inledningen av finalserien. I kväll ska Linus Klasen laddad upp med den sjunde och avgörande matchen mellan Frölunda och Skellefteå. – Jag vet inte riktigt vad som finns att göra här, vi bor

Källa : hockeynews.se - 2024-04-18 22:10:02