Forwarden om udda trenden: ?Tagit hjälp av vår mentala tränare?

Äntligen kom första målet för säsongen. Assistpoäng till mentala tränaren?


MALMÖ. Säsongsöppningarna har varit ett problem tidigare för Johan Olofsson.Så även i år. Men mot Skellefteå fick den offensiva spjutspetsen äntligen bryta målnollan.Nu berättar forwarden att han tagit hjälp av en mental tränare. ? Vi har försökt jobba med det, men jag har inte rikt...

Källa : hockeynews.se

Läs artikeln på https://buff.ly/31Vktg5

Fler nyheter om Skellefteå AIK2020-11-26

Viktig pusselbit klar för SK Lejon Skellefteå

Oliver Kempainen (-98)  är nu klar för SK Lejon Skellefteå. Han kommer närmast från Vimmerby Hockey. Kempainen är en hårt jobbande forward som föregår med gott exempel både på och utanför isen. Har Clemensnäs som moderklubb men spelat alla juniorår i Skellefteå AIK där han blev utsedd som årets U18 spelare just för sin inställning […] Inlägget Viktig pusselbit klar för SK Lej

Källa : hockeyettan.se - 2020-11-26 21:40:00
Läs mer

Därför blir det inget spel i Boden för Oskar Sundqvist: "Ganska väntat"

Ishockey

Källa : norran.se - 2020-11-26 18:55:00
Läs mer

Därför blir det inget Boden Hockey för Oskar Sundqvist

Det blir inget spel i Boden Hockey. Under onsdagen fick Skellefteå AIK:s guldhjälte Oskar Sundqvist ett sms ? på måndag ska han sitta på flyget över Atlanten.

Källa : norran.se - 2020-11-26 18:35:00
Läs mer

Boel blir pappfigur på Skellefteå AIK-läktaren

AIK-supportern Boel Jacobsson Green har valt att köpa två pappfigurer med bild på sig själv för att stötta klubben i sitt hjärta. SHL-klubben Skellefteå AIK vill ha pappfigurer som ersättning för riktig publik under pandemin. "När säsongen är slut får man tillbaka sin pappfigur och det är ju bra, för då kan min man ta med sig den när han jobbar under veckorna i Boden", säger Boel Jakobsson Green till P4 Västerbotten.

Källa : sr.se - 2020-11-26 16:45:02
Läs mer

Podd #10: ?Säsongen är körd!?

Vi snackar om de nya beskeden kring publikfrågan samt snackar ner matcherna mot Djurgården och Skellefteå. Häng med! Inlägget Podd #10: ”Säsongen är körd!” dök först upp på Frölundabladet.se.

Källa : frolundabladet.wordpress.com - 2020-11-26 13:50:01
Läs mer

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*