Nyheter om Björklöven
 


2024-06-13
Är vi rightare eller leftare? AIK under olika regeringar  - 
parmikaelsson.blogspot.com

2024-06-12
Isacson: Löven har inte varit som Löven under Blomberg - 
Vi brukar säga att det alltid händer något runt Björklöven – men med Anders Blomberg på vd-posten har skutan alltid känts stabil även när det har blåst upp till storm. Det kommer att ta ett tag innan hans efterföljare får samma förtroendekapital.
vk.se

Chocken: Björklövens vd lämnar - 
Anders Blomberg har varit vd i Björklöven sedan 2018. Nu lämnar han klubben med omedelbar verkan. – Då vi inte nått de sportsliga och finansiella målsättningarna har vi i samförstånd kommit fram till att tiden är rätt för en ny form av ledarskap, säger styrelseordförande Mikael Salomonsson till klubbens hemsida.
hockeynews.se

Vd:n i den allsvenska klubben lämnar med omedelbar verkan - 
Anders Blomberg - som har varit involverad i Björklöven som verkställande direktör och klubbchef sedan 2018 - lämnar Västerbottensklubben med omedelbar verkan. Styrelseordföranden Mikael Salomonsson om nyheten. - Anders har genom åren åstadkommit mycket för föreningen och vi är tacksamma för hans engagemang. Men då vi inte nått de sportsliga och finansiella målsättningarna har vi i samförstånd kom
sportbloggare.com

Blomberg talar ut efter hastiga avslutet - 
Anders Blomberg lämnar efter sex år rollen som vd för Björklöven.
vk.seBlombergs ord: Därför lämnar jag som vd för Björklöven - 

Björklövens vd Anders Blomberg slutar.
sr.se

Kenttä om Blombergs sorti: "Jättetråkigt" - 
På onsdagen meddelade Björklöven att vd Anders Blomberg lämnar sin tjänst med omedelbar verkan. Sportchef Per Kenttä berättar att han fick beskedet under morgonen.
vk.se

Björklövens ordförande efter vd-avskedet: ”Kommer göra ett betydande underskott” - 
Efter sex år som Björklövens vd har Anders Blomberg lämnat sin roll i föreningen. Styrelseordförande Mikael Salomonsson berättar om anledningarna till beslutet från klubbens perspektiv, varför det sker med omedelbar verkan – och hur det ser ut ekonomiskt för Björklöven.
vk.se

Björklöven-junior klar för spel i Hockeyettan - 
  Efter några säsonger i Björklövens juniorverksamhet har det blivit dags för backen att ta klivet ut i seniorhockeyn i Hockeyettan kommande säsong. Det står klart att försvararen Rasmus Hedkvist kommer dressa upp för Kalix i vinter. ”Rasmus är en stabil back som har gjort stora framsteg det senaste året i Björklöven och var deras […]
mjornberg.se

Kenttä om Blombergs sorti: "Har fungerat jättebra" - 
På onsdagen meddelade Björklöven att vd Anders Blomberg lämnar sin tjänst med omedelbar verkan. Sportchef Per Kenttä berättar att han fick beskedet under morgonen.
vk.se

Anders Blomberg lämnar Björklöven - 
“Tiden är rätt för en ny form av ledarskap”
hockeysverige.se

Beskedet: Björklövens vd lämnar med omedelbar verkan - 
På onsdagen meddelade Björklöven på sin hemsida att Anders Blomberg lämnar sin tjänst som vd med omedelbar verkan.
vk.se

Björklövens vd lämnar - 
"Anders Blomberg har arbetat som verkställande direktör och klubbchef för Björklöven sedan 2018, nu har han på eget initiativ sagt upp sig och lämnar sin tjänst med omedelbar verkan."
bjorkloven.com

Lövenprodukten klar för Nybro - 
Det blev en lyckad säsong i Hockeyettan med Piteå. Nu tar Umeåsonen Carl Holmner-Härgestam klivet tillbaka till Hockeyallsvenskan.
vk.se

Björklöven-produkten tillbaka i HockeyAllsvenskan - 
Björklöven-fostrade Carl Holmner Härgestam har bokförts för 53 matcher i HockeyAllsvenskan med moderklubben. Nu får den 21-årige forwarden en ny allsvensk chans. Nybro blir nästa anhalt och kontraktet är ettårigt. Holmner Härgestam kommer närmast från spel i Hockeyettan-laget Piteå och gjorde väldigt bra ifrån sig på den nivån den gångna säsongen. Sportchefen Mikael Aaro om tillsko
sportbloggare.com

Nybro värvar poängmaskin - 
Carl Holmner Härgestam lämnade inför den här säsongen Björklöven för en större roll i Hockeyettan. Det gynnade hans utvecklings minst sagt och forwarden svarade till slut för 39 poäng på 50 matcher. Men redan efter en säsong tar han steget tillbaka till Hockeyallsvenskan. På onsdagen meddelar Nybro att de gjort klart med den 21-årige forwarden. Därmed återförenas han med sin tidigare tränare Mikael Aaro som nu är sportchef i Nybro.
hockeynews.se

Carl Holmner Härgestam klar för Nybro Vikings - 
Nybro Vikings har gjort klart med ännu ett nyförvärv inför nästa säsong. Under onsdagen presenterar smålänningarna nämligen värvningen av 21-årige forwarden Carl Holmner Härgestam. Forwarden har Björklöven som moderklubb och kommer närmast från spel med Piteå i Hockeyettan. – Det ska bli grymt kul att representera Nybro Vikings. Det är ett lag som haft en positiv utveckling både sportsligt och organisatoriskt de senaste åren. Jag har även hört att det är grymma supportrar i Liljas Arena vilk
hockeysverige.se

Rasmus Hedkvist (D) from IF Björklöven J20 to Kalix HC - 
Status: Confirmed Transaction Date: 06/12/2024 Player: Rasmus Hedkvist (D) From: IF Björklöven J20 To: Kalix HC Source: You need a free account to view Transfer URL Sign In/Up
eliteprospects.com

Ny klubb för J20-kvalhjälten - 
Efter att ha varit med och fört upp J20-laget till högsta serien lämnar Rasmus Hedkvist Björklöven för spel i hockeyettan.
vk.se

2024-06-11
Dalen byggde lag med tufft test - 
För tio år sedan ville Mats Waltin bryta ned spelarna i Björklöven. Det blev förlagan till TTGU:s multisportevenemang Dräpardygnet. Nu har IBK Dalen plockat upp stafettpinnen och körde i helgen Dalens Dräpardygn.
vk.se

Intervju med juniorsportchef Oskar Hägglund - 
"Nu kan du se intervju med vår juniorsportchef Oskar Hägglund på Björklöven Play"
bjorkloven.com

Forsberg: "Det lockade mig att vara med" - 
Fredrik Forsberg sköt HV71 tillbaka till SHL. Efter en tung säsong i Jönköpingsklubben har han flyttat vidare till Björklöven – i hopp om att göra om HV-bedriften.
hockeynews.se

Björklöven värvar talang från Djurgården - 
Björklövens J20-lag fortsätter att rusta inför säsongen i högsta serien. Den senaste värvningen till truppen hämtas från Djurgården.
vk.se

Återvände till gamla klubben – lämnar igen - 
Nicolai Meyer fick lämna Björklöven i februari innan transfer deadline – och vände tillbaka till Österrike. Men nu står det klart att han söker sig om på nytt efter en ny klubbadress.
vk.se

Nicolai Meyer på marknaden – lämnar Salzburg - 
Bröt med Björklöven i vintras – nu är den tidigare poängkungen tillgänglig på marknaden igen.
hockeysverige.se

2024-06-10Poängmaskinen lämnar sin klubb – åter på marknaden - 

Nicolai Meyer och Björklöven gick skilda vägar i vintras och dansken återvände då till Red Bull Salzburg. Nu är forwarden återigen på marknaden efter att ha fått lämna den österrikiska klubben.
hockeynews.se

Axel Ottosson slår tillbaka mot ryktena - 
Förhandlingarna mellan Axel Ottosson och Björklöven har dragit ut på tiden och enligt uppgifter ska det handla om spelarens lönekrav. Nu går dock centern själv ut och slår tillbaka mot ryktesspridningen om att det är lönen som styr var han spelar nästa säsong. – Hade jag bara gått efter pengar hade jag förmodligen redan signat någonstans, säger Ottosson till Västerbottens-Kuriren. För lite mer än en månad sedan skrev Expressen att Axel Ottosson var muntligt överens om en återkomst hem till Bj
hockeysverige.se

2024-06-09
Axel Ottosson om ryktena: "De som känner mig vet" - 
Axel Ottosson är ryktenas man för tillfället. Uppgifter kring en återkomst till Björklöven har kantats av nya besked kring en förhandling som har stagnerat, och lönekrav som inte har mötts. Nu slår huvudpersonen själv tillbaka mot bilden av att det är pengarna som styr.
vk.se

Intervju med Fredrik Forsberg - 
"Vi har tagit ett snack med nyförvärvet Fredrik Forsberg"
bjorkloven.com

Viktigt om säsongskort - 
"I dag är sista dagen att förlänga ditt säsongskort för att behålla din plats från förra säsongen."
bjorkloven.com

Ett år i hockeyns tjänst (otjänst) och  - 
parmikaelsson.blogspot.com

2024-06-08
Silly: Simon Zether från Rögle fortsatt troligen intressant - kanske mer realistiskt än att råna rika Björklöven på Axel Ottosso... - 
  PÅ BILDEN: Simon Zether (skärmdump) Igår skrevs det en del om Axel Ottosson och VIK. Men 116 000 kronor per månad enligt Hockeynews alltså
vikfancentral.se

2024-06-07
Västerås ska försöka snuva Björklöven på toppcentern Axel Ottosson – men VIK-fansen ska kanske inte ropa hej än? - 
Västerås ska försöka snuva Björklöven på toppcentern Axel Ottosson – men VIK-fansen ska kanske inte ropa hej än? av Mikael Norén · 20
vikfancentral.se

Forwarden klar för spel i Finland - 
Han var kapten för J20-laget som gick upp i nationella serien och gjorde matcher med både Björklöven och Vännäs A-lag. Nu står det klart vad nästa klubbadress blir för Axel Blom.
vk.se

Axel Blom (F) from IF Björklöven to RoKi - 
Status: Confirmed Transaction Date: 06/07/2024 Player: Axel Blom (F) From: IF Björklöven To: RoKi Source: You need a free account to view Transfer URL Sign In/Up
eliteprospects.com

Kan snuva Löven på Ottosson - 
Ryktena kring en återförening mellan Björklöven och Axel Ottosson har pågått under en längre tid – och parterna var enligt uppgifter överens redan för en månad sen. Nu verkar en seriekonkurrent vara med i leken om centern.
vk.se

Kan snuva Kenttä på Lövensonen - 
Ryktena kring en återförening mellan Björklöven och Axel Ottosson har pågått under en längre tid – och parterna var enligt uppgifter överens redan för en månad sen. Nu verkar en seriekonkurrent vara med i leken om centern.
vk.se

Avslöjar: Västerås kan snuva Björklöven på Ottosson - 
Expressen har tidigare rapporterat om att Axel Ottosson är muntligt överens med Björklöven. Nu kan Hockeynews avslöja detaljerna i affären och att Västerås kan sno honom framför ögonen på Umeålaget.
hockeynews.se

Hockeyallsvenskt lag gör ny brakförlust - 
12 miljoner minus på två år – det är den mörka verkligheten för Björklövens konkurrent.
vk.se

118. Lite svalt nu va... - 
Silly season är sval, eller iaf för oss Lövare. Kan säkert finnas påskrivna kontrakt på något kontor på hallen, men inget är kommunicerat, därav har vi inte så mycket att rapportera gällande det. MEN, i övrigt så har vi en del att rapportera om. Det får ni i avsnitt 118 med oss i Poddplats H! God lyssning! Hosted on Acast. See acast.com/privacy
acast.com

2024-06-06
Axel Blom (F) from IF Björklöven to RoKi - 
Status: Rumours Date: 06/06/2024 Player: Axel Blom (F) From: IF Björklöven To: RoKi Source: You need a free account to view Transfer URL Sign In/Up
eliteprospects.com

Två lägenheter hyrs ut - 
"Björklöven hyr ut två lägenheter."
bjorkloven.com

Lövenmålvakten flyttar till USA - 
Till den kommande säsongen lämnar Melker Lundqvist Umeå och moderklubben Björklöven för spel i USA.
vk.se

2024-06-05
Nick Schilkey (F) from IF Björklöven - 
Status: Rumours Date: 06/05/2024 Player: Nick Schilkey (F) From: IF Björklöven Source: You need a free account to view Transfer URL Sign In/Up
eliteprospects.com

Nick Schilkey lämnade Björklöven – klar för nytt jobb - 
Ser ut att ha avslutat hockeykarriären.
hockeysverige.seHär är Nick Schilkeys nya jobb - 

Amerikanen Nick Schilkey har sprutat in poäng för Björklöven de senaste säsongerna. Därför kom det för många som en chock när ryktena om att han skulle lägga av efter säsongen läckte ut.
hockeynews.se

TV-special: 60 minuter bara om Björklöven - 
abplus Efter ännu ett misslyckat försök att nå SHL rensar Björklöven ut rejält, både på isen och i tränarbåset.
aftonbladet.se

Björklöven inleder mot Skellefteå AIK - 
Björklöven har släppt årets försäsongsmatcher och klart står att de inleder mot Skellefteå AIK – och bland annat möter Modo två gånger.
vk.se

Klart: Här är Schilkeys nya uppdrag - 
Nick Schilkey var en av Björklövens stora stjärnspelare under de senaste två säsongerna. Nu står det klart att han hoppat på ett civilt jobb.
vk.se

Löven om skillnaden i spelschemat: ”Viktigt för oss” - 
Förra veckan presenterade hockeyallsvenskan spelschemat till nästa säsong. Det blir en del förändringar för Björklövens del jämfört med den säsong som var – och det kan också bli ytterligare några justeringar innan pucken väl släpps i september.
vk.se
 

 

 

Click here to revoke your choice.