MATCHDAG: Bajen – Björklöven 13:00

DamHockeyAllsvenskan är nu i full gång. Skellefteå som anses vara en av förhandsfavoriterna för SDHL gästade Zinken under  lördagen. Gästerna drar upp hög fart i matchen; förmodligen den högsta Hammarby mött.Gästerna är alerta i starten på alla tre perioderna vilket möjligen inte Hammarby är, men vi krigar på med stark attityd och jobbar oss in i matchen.Publiken får en riktig nervbitare som och ser hur damerna krigar hårt för klubbmärket, idag hoppas vi fler Bajen fans kommer för att stötta laget kl 13.00 mot Björklöven.Lördagens match slutar 2-3 där Skellefteå gör ett mål nom två minuter i varje ny period men Bajen kämpar och visar rätt inställning vilket ger utdelning.Åtta minuter in i tredje perioden skapar Stella Forsberg friläge för Ida Normark som säkert reducerar till 1-3 och med 4 minuter kvar gör Linnea Örnqvist ytterligare reducering till 2-3 framspelad av Stella Forsberg. Skotten sluttar 32-32 och Bajen växer i spelet ju längre matchen går.Utöver poänggörarna så ger vi extra beröm till våra juniorer Felicia Åberg, Wilma Georgny, Julia Olsson som en bit in i andra perioden visade attityd med bra checking som skapade hög energi. Backarna Cecilia Labassi, Maja Nyberg, Vilda Nordh och Chris Engzell spelar säkert. Ny match idag, söndag kl 13.00 Söndag 5/2 kl 13.00 väntar Björklöven på Zinken så kom och visa ditt stöd för Hammarby så lovar damerna att bjuda på sitt bästa! / Conny Olausson, GM dam

Källa : hammarbyhockey.se