Klassinen tunarointi Ruotsin junnuliigassa – hyökkääjä missasi tyhjän maalin, vastustaja iski heti perään tasoituksen

Ruotsalaisessa juniorisarjassa nähtiin klassinen pelin loppuhetkien tunarointi, jonka Benjamin Dahlen haluaisi varmasti unohtaa. IF Björklövenin ja Örnsköldsvikin alle 18-vuotiaiden joukkueet kohtasivat toisensa Ruotsin pohjoisen alueen aluesarjan ottelussa. Varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla nähtiin tunarointi, joka muistuttaa legendaarista Patrik Stefanin möhlintää NHL:ssä. Björklöven johti ottelua viimeisellä minuutilla lukemin 2-1, ja Örnsköldsvik haki tasoitusta ilman maalivahtia. Björklövenin ykkössentteri […] The post Klassinen tunarointi Ruotsin junnuliigassa – hyökkääjä missasi tyhjän maalin, vastustaja iski heti perään tasoituksen appeared first on Pallomeri.net | Uutiset, vedonlyöntivihjeet ja videot!.

Källa : pallomeri.net