Tuff uddamålsförlust i Göteborg

Redhawks svarade för en stark insats i ett fullsatt Scandinavium, men fick se sig besegrat. Frölunda drog det längsta strået och avgjorde med några minuter kvar att spela av den tredje perioden.

Källa : malmoredhawks.com

Läs artikeln på http://www.malmoredhawks.com/artikel/5waeak5tm-33nad/tuff-uddamalsforlust-i-goteborg

Fler nyheter om Frölunda2021-01-23

Eberts hyllning till Örebrosupportrarna efter comebacken: ?Jag vill spela för fansen?

Han har varit efterlängtad för Örebrofansen. Och under lördagseftermiddagen kunde Nick Ebert göra comeback i Örebrotröjan efter fyra månaders skadefrånvaro. Efter 0?3 segern mot Frölunda var det en lättad men matchovan Ebert som mötte SvenskaFans. ? Det är lite av en märklig känsla men en riktigt skön känsla, säger Ebert till SvenskaFans.

Källa : svenskafans.com - 2021-01-23 20:35:01
Läs mer

Det här måste Frölunda rätta till ? om kaptenen får bestämma

?Mål kommer ? om vi fortsätter med attacken!?

Källa : gp.se - 2021-01-23 19:55:00
Läs mer

Har Frölunda råd att inte spela Friberg med Mursak?

? ? Målen kommer komma om vi fortsätter skapa med den här attacken, sa Joel Lundqvist. ? Och Roger Rönnberg, ni vet ? han tror fortfarande på det lag han varit med om att sätta ihop. ? Vi andra är mer frågande. Helt enkelt för att det krävs så mycket för att Frölunda ska näta att varje litet defensivt misstag riskerar bli förödande. ? Jag kommer med ett litet tips, och så får ni mina fem bästa.

Källa : rakapuckar.com - 2021-01-23 19:50:00
Läs mer

Blytung hemmaförlust mot Örebro

Revanschlusta. Det var temat inför eftermiddagens match mellan Frölunda och Örebro i Scandinavium. Båda lagen kom till spel med ynka sex poäng på sina fem senaste matcher och en minst sagt tveksam form. Gästerna blev dessutom nollade i sin senaste match mot tabelltian Brynäs, medan VF fick se sig besegrat med uddamålet av ett pånyttfött […] Inlägget Blytung

Källa : sittingbulletin.se - 2021-01-23 19:25:01
Läs mer

SHL-kollen: Färjestad tog första trepoängaren för året

Färjestad som haft en tung start på nya året fick sin första trepoängare på nära en månad när de vann borta mot Leksand med 3?2. Toppmötet mellan Rögle och Luleå blev en jämn kamp och avgjordes i förlängning där Ängelholmslaget visade varför de är serieledare och vann med 2?1. Örebro hakar på i toppen av tabellen efter en seger mot Frölunda med stabila 3?0.Klockan 18.00 börjar matcherna Växjö?Brynäs, Linköping?HV71 och Djurgården?Skellefteå. De går a

Källa : sr.se - 2021-01-23 19:15:02
Läs mer