Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan

Målvakt

Anthony Peters, Modo
Räddningsprocent: 94.

Modo ångar på och Anthony Peters har varit bra mellan stolparna den senaste tiden. Kanadensaren släppte bara in tre mål på två matcher den senaste veckan.

***

Backar

Jesper Lindgren, Modo
Mål: 0. Assist: 3.
Den AHL-backen har en stor roll i Modo med mycket istid. En av många tämligen vassa spelare i Öviksgänget den senaste tiden med sitt gedigna spel i såväl offensiven som defensiven.

Zach Palmquist, Björklöven
Mål: 1. Assist: 3.

Björklöven har blandat och gett som lag på sistone. Zack Palmquist är en av spelarna som har hållit en hög nivå i offensiven. Involverad i fyra mål på två matcher. Tvåvägsbacken svarade för en eminent insats i matchen mot Bik Karlskoga.

***

Forwards

Raphael Lavoie, Väsby
Mål: 3. Assist: 1.

Väsby har något riktigt bra på gång i och med söndagens vinst. Raphael Lavoie har varit en av lagets härförare den senaste tiden. Den NHL-draftade stortalangen var lysande nu senast när "Vilda Väsby" återigen skrällde mot Björklöven. Kanadensaren svarade för totalt fyra pinnar - varav tre mål - den här veckan.

Edwin Hedberg, Modo
Mål: 2. Assist: 2.

En del av den formstarka kedjan med Mikkel Aagaard och Filip Sveningsson i övrigt. Edwin Hedberg var framför allt vass i söndagens batalj mot Västerås - en match där han mäktade med två fullträffar.

Anton Svensson, Tingsryd
Mål: 2. Assist: 1.

Smålänningarna stod för en mäktig målfest i lagets enda match (Vita Hästen) den berörda veckan. Underskattade Anton Svensson var inblandad i tre av målen i den sammandrabbningen. Södertälje-produkten har tagit stora kliv den här säsongen och besitter utan tvivel SHL-potential.

Källa : sportbloggare.com

Läs artikeln på » https://sportbloggare.com/dragskott/dragskott-utser-veckans-lag-i-hockeyallsvenskan-74

Fler nyheter från lagen i Hockeyettan

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*